Kategorie

Tandoori masala 50g - marinování masa (Ajurveda Praha)

Indická kuchyně  » Masaly na pokrmy

Cena s DPH:60.00 Kč
Dostupnost:Skladem
ks

Kuře tandoori je chutný pokrm indické kuchyně původem z regionu Paňdžáb. Kuře je nejprve naloženo v jogurtové marinádě, jejíž součástí je tandoori masala. Pokrm může být připraven v tradiční peci tandúr viz foto nebo na tradičním grilu.

Název výrobku: Tandoori masala 50g

Popis výrobku: naše manufaktura Vám nabízí tradiční Tandoori masalu kterou vyrábíme­ podle staré receptury. Je určena k nakládání a pří­pravě drůbeže, sojového masa ale i do obalovací­ch těstíček na zeleninu.

Složení: koriandr semeno, džíra, chilli, sušené mango, sůl, pískavice list, pepř,česnek, zázvor, kvet cassia, červená paprika, červená řepa, kardamom hnedý, mušk oříšek.

Alergen vyznačen tučně! Skladujte v suchu!

Použití: k dochucení masa ke grilování

Pří­prava: do cca 250ml jogurtu přidáme 1-2 polévkové lží­ce tandoori masály. Do takto vzniklé kořeněné směsi naloží­me drůbeží­ maso, necháme přes noc marinovat a druhý den grilujeme, pečeme nebo smažíme. Tandoori masála dodává jí­dlu krásně červenou barvu, výrazné aroma a jemně kořeněnou, pikantní­ chuť.­

Pálivost masaly: 1 2 3 4 5

Země původu: ČR

Hmotnost : 50g

Datum min trvanlivosti: vyznačeno na obalu.

Výživové údaje na 100g: energie 1256 kj / 300 kcal,
tuk 12.2g, z toho nasyc mast kys 0g, sacharidy 33g,
z toho cukry 0g, bílkoviny 14.6g, sůl 5g

Výrobce: Novák Ant. , Csl.amády 50, Zeleneč

Infolinka: 777 271 712