Kuře tandoori je chutný pokrm indické kuchyně původem z regionu Paňdžáb. Kuře je nejprve naloženo v jogurtové marinádě, jejíž součástí je tandoori masala. Pokrm může být připraven v tradiční peci tandúr viz foto nebo na tradičním grilu.
Název výrobku: Tandoori masala 50g
Popis výrobku: naše manufaktura Vám nabízí tradiční Tandoori masalu kterou vyrábíme podle staré receptury. Je určena k nakládání a přípravě drůbeže, sojového masa ale i do obalovacích těstíček na zeleninu.
Složení: koriandr semeno, džíra, chilli, sušené mango, sůl, pískavice list, pepř,česnek, zázvor, kvet cassia, červená paprika, červená řepa, kardamom hnedý, mušk oříšek.
Alergen vyznačen tučně! Skladujte v suchu!
Použití: k dochucení masa ke grilování
Příprava: do cca 250ml jogurtu přidáme 1-2 polévkové lžíce tandoori masály. Do takto vzniklé kořeněné směsi naložíme drůbeží maso, necháme přes noc marinovat a druhý den grilujeme, pečeme nebo smažíme. Tandoori masála dodává jídlu krásně červenou barvu, výrazné aroma a jemně kořeněnou, pikantní chuť.
Pálivost masaly: 1 2 3 4 5
Země původu: ČR
Hmotnost : 50g
Datum min trvanlivosti: vyznačeno na obalu.
Výživové údaje na 100g: energie 1256 kj / 300 kcal,
tuk 12.2g, z toho nasyc mast kys 0g, sacharidy 33g,
z toho cukry 0g, bílkoviny 14.6g, sůl 5g
Výrobce: Novák Ant. , Csl.amády 50, Zeleneč
Infolinka: 777 271 712